Bejelentés


huntsgirl11 és ami mögötte van


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Egy nagyon szép dolog kezdete :) ......

Ezek kellenek neked hogy házasogy :D

A jeggyűrű megszerzése:

Amint a játékos elérte a 25-ös szintet elmehet az öreg asszonyhoz, ahol felveheti a küldetést egy gyűrűért, amiben 30 Jin-Hee-t kell megölni. Egy területen csak egy Jin-Hee található (30 percenként respawnol) ugyanis nagyon ritka. (Mindenek felett igazán erőset támad)
Nem ajánlatos a keresést elkezdni amikor nagyon sok játékos van ott, így inkább este. Egy csatornán csak egy Jin-Hee található. Az összes Jin-Hee megölése után, a küldetést el kell vinni az öregasszonyhoz, ahol jutalomként egy jeggyűrűt kapunk. Ajánlatos megvenni, ha újra meg szeretnénk házasodni az elválás után, mert ezt a küldetést csak egyszer lehet felvenni.
Ezt így érdemes csinálni :)

Aztán....

A házasodáshoz szükséges dolgok:

Az, aki szeretne megházasodni természetesen szűkölködik a megfelelő dolgokban, ezért csak a következő dolgokra lesz szüksége:

Szmoking

2.000.000 Yang= férfi (sámi meg ninja fiuknak fehér van )

Menyasszonyi ruha

2.500.000 Yang = nő ( a felnöttévállás kezdetét jelenti :D)

Eljegyzési gyűrű-2db kell=( Őrizd meg halálod napjáig XD)

Csokor (Nem szükséges) = ha szereted a feleséged lepd meg vele szebb nap legyen :)

100.000 Yang

A tárgyakat a Házalónál lehet megvásárolni, minden birodalom második térképén. A menyasszonynak szintén fogadni kell egy csokrot amit a férj ad ékszerként neki, viszont ez nem szükséges.

NA EZ LENNE A HÁZZASÁG :))))

ENNYI :D
Az elválás: (MI???????????)

Ennek nem kellene így történnie, hiszen ha már egyszer összeházasodtatok, akkor nem szabadna elválni. A falu közepén a város őrnél lehet, ha a partner egyedül szeretne elválni 1 000.000 yangot kell kifizetnie, ha közös megegyezés alapján, akkor 500.000 yangot fejenként kell kifizetni.
Elválás után a gyűrű a leltárban marad, de a "család" lista eltűnik a barátok felett. Ha meg akarsz szabadulni a gyűrűtől, akkor a város őrnél mégegyszer fellebezni kell az elválást. :((


De aki házasodik remélem nemis vállik :)

Ja és a tesom (eggyik házasságárol egy kép)
(Boldog volt és szómórú lett :( )


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!